Bli kjent med merkene våre


(På bildet: Blackfin BF834 Brighton)


Vi har mange merker i vår portofolie, og her skal du få en kjapp innføring i hva de ulike merkene kan tilby! Helly Hansen er med tiden blitt et svært populært merke blant herrene. Det kjente og kjære merkenavnet er kjent for kvalitet, noe som er viktig for oss når vi utvikler denne kolleksjonen. Her har vi både sporty og klassiske modeller som passer like godt på fjellet som i byen!


Jean Paul er merket for deg med sansen for det klassiske. Vintage kolleksjonen er svært populær - og vi forstår hvorfor! Vintage kolleksjonen har tatt utgangspunkt i de tidløse fasongene, men i en moderne drakt.


Röst er inspirert av norsk natur, fjellheim og fjord. Fargene er hentet fra det norske landskapet, og innfatningene er laget av titanium for å tåle en støyt.


Per Spook fokuserer på kvinnen. Kolleksjonen består av elegante, klassiske og moderne dameinnfatninger, i mang ulike størrelser og farger!


Spook Light er et undermerke av Per Spook. Her har vi slanket innfatningene, og gjort dem noe mer moderne. Materialet er svært lett, og de tynne stengene er med på å gøre innfatningene svært komfortable!


Voice er vårt budsjett merke. Kolleksjonen består av klassiske innfatninger til en gunstig pris - men kvaliteten er likevel god!


Etnia Barcelona skiller seg ut i mengden, med sitt fantastiske design, materiale og iøynefallende detaljer. Denne kolleksjonen oser kvalitet, og inneholder fasonger, fargekombinasjoner og design du ikke finner andre steder!
Faconnable er et fransk merke, og bærer preg av den franske rivieraen og det sofistikerte Frankrike.


Carven henvender seg til den moderne kvinnen, med sans for det feminine. Duse rosatoner, rosegull og fine fasonger er gode stikkord for denne kolleksjonen.